Danski keks

2 0
Danski keks

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 g bademovo brašno
100 g speltino brašno
120 g eritritol samleven u prah
125 g puter
1 jaje
par kapi vanila ekstrakt
30 g badem seckani

Nutritional information

180 kcal
Energetska vrednost 1 porcije
Features:
  • Hrono
Cuisine:

Mmmm.... Omiljeni puterasti, danski keksići... u novom ruhu!

  • 40 minuta
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Probajte ih jednom i postaće deo Vašeg obaveznog poslastičarskog repertoara!

(Visited 82 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Sjedinimo brašna sa eritritolom samlevenim u mlinu za kafu.

2
Done

Jaje izmešamo lagano sa vanila ekstraktom.

3
Done

Suvim sastojcima dodamo delimično otopljen (omekšali) puter, a potom i jaje i seckani badem i sve sjedinimo.

4
Done

Masu ostavimo u frižider da se stegne.

5
Done

Formiramo pločice i stavljamo na papirom obložen pleh.

6
Done
10 minuta

Pečemo na 180 C 10ak minuta, dok ivice blago ne porumene.

Tanja

Savetnik za zdravu ishranu, član tima Svi na vagu, promoter zdravog života. Volim hranu i sve njene mogućnosti - smatram da pravim izborom možemo umnogome unaprediti svoje zdravlje i poboljšati kvalitet života!

previous
Zdrava čokolada
next
Šumski mafini
previous
Zdrava čokolada
next
Šumski mafini

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment